NIEUWJAARS RECEPTIE 2001

Zondag 14 januari  was de nieuwjaarsbijeenkomst in het zonnige zuiden. De opkomst was goed, we waren met 39 personen, en het weer was redelijk. Maar dat hadden wij besteld  want je weet het, regen is niet leuk. We zaten dan ook wel veel binnen die dag, maar dat lag aan de temperatuur en aan het eten en drinken.

Om 13.00 uur verzamelen, elkaar begroeten en kussen en handje schudden nieuwjaar wensen (dat mag tot 15 januari) na dit alles was er koffie met gebak. Lekker smullen, koffie drinken, kletsen etc. de tijd vliegt om. Omdat wij de boot niet wilden missen zijn wij met zijn allen met de auto naar de haven gereden. Daar aangekomen, eerst de auto netjes geparkeerd, hadden de mesten de rondvaartboot al zien liggen en er foto van gemaakt. Een hele grote mooie rondvaartboot, alleen het hek van de steiger was nog dicht. Helaas we moesten naar steiger 2 en daar lagen 20 roeiboten klaar (grapje). Op steiger 2 lag een kleinere boot waar we met zijn allen ruim opkonden. Om twee uur afgevaren en door de Biesbosch gevaren ,door kreken en langs Spaarbekkens (wateropvang voor watervoorzienig voor Rotterdam ) . Zo hebben wij twee uur gevaren en de Biesbosch van uit de boot bekeken, enkelen zijn ook boven op het dek geweest maar beneden was het warmer.

Terug naar het restaurant voor een borrel,biertje of iets anders,  want je moet wat drinken voordat je gaat eten. Om 17.00 uur zijn we gaan eten en toen werd het wat stiller want als katjes muizen mauwen ze niet. Na de soep , gebakken aardappeltjes, friten en een stukje vlees of vis kwamen wij bij het laatste aan, het toetje  ijs. We hebben geen honger geleden, er was genoeg te eten en te drinken. Er waren erbij die niet alles opkonden want die gaven hun ijsje weg (of ze lusten het niet).

Maar daarna kwam het afscheid nemen van elkaar,  er waren leden bij die nog even moesten rijden voordat ze thuis waren. Het was grandioos en voor herhaling vatbaar, dus als iemand volgend jaar een oud/ nieuwjaarsreceptie organiseert doe er iets leuks mee dan komen er weer veel leden om dat mee te maken. Wij hadden het gezellig met elkaar.

Ik ben zeer tevreden  met de opkomst van de leden, de leden wonen verspreid door heel Nederland en het valt niet mee om even naar het zuiden te rijden voor een paar uurtjes.

Ad Meesters

Magnafreak 2002