Muziek die je kunt beluisteren is:

The Babys
Midnight Rendez-vous

Meat Loaf
The Monster is Loose

Rare Earth
Get Ready

The Ramones
What a wonderful World

Three Dog Night
Summer in the City

MMC 2017

22 juli 2018
is de

Zomerrit van de M.M.C.
Meld je aan!

Hallo Magnarijders en vrienden van Magnarijders.

Dit jaar hebben we weer getracht een leuke route voor de zomer uit te zetten.
De route is 144 km lang.
We vertrekken vanaf restaurant "Het Bomenpark" in Heesch bij Oss. Dit ligt aan de parallelweg langs de A59 bij de afslag Oss oost.

Zoals altijd verzamelen we vanaf 10.00h en om 11.00h stipt gaan we rijden, na het praatje van onze voorzitter over het Follow up systeem. :-) wat we tijdens onze ritten altijd hanteren.

Rond 12.30h zullen we ergens op de route onze lunch (op eigen rekening) hebben en rond 14.00h beginnen we met het 2e deel van de route die ons weer terug voert naar het punt waar we 's morgens onze toer begonnen zijn.
Dit zal zo tussen 16.00h en 16.30h zijn.

Iedereen dient volledig afgetankt aan de start te verschijnen.
Kom je uit de richting Den Bosch,dan kun je vlak voor de afrit Oss-Heesch tanken aan de A59 bij Shell.
Kom je uit de richting Arnhem/Nijmegen dan krijg je op de A50 vlak voor de afrit Oss oost een Texaco.
Kom je uit de richting Eindhoven dan kan er bij de BP pomp in Heesch getankt worden.De locatie leg ik dan nog wel uit.

We hopen natuurlijk op een mooie opkomst en mooi weer.
Dat laatste hebben we helaas geen invloed op.
Dus meld je aan via het aanmeldformulier zodat we kunnen doorgeven hoeveel personen er op het lunchadres aanwezig zijn.

Organisatie: Jeroen, Johan en Leo

tot dan