LEDENVERGADERING 2010

Op Zondag 28 november is het weer tijd voor de ledenvergadering van de Magna Motor Club.

Deze wordt dit jaar weer gehouden in Lochem en wel in:

Hampshire Hotel- t Hof van Gelre

Nieuweweg 38, 7241 EW Lochem

WEBSITE

Vanaf 13.00 uur kunnen jullie naar binnen en worden jullie onthaald

met koffie en gebak.

De vergadering start om 14.00 uur en wij hopen deze om ongeveer 16.00 uur te kunnen afsluiten.

Hierna om 16.30 uur is er gelegenheid om samen lekker te eten voor  5.00 euro p.p

I.v.m. de organisatie willen wij graag weten wie er komt.

En of je wilt mee eten na afloop, lekker eten met enkele consumpties.

Voor deze twee geef je op voor 20 november via deze link: OPGAVE

ROUTE

Goed bereikbaar en rustig gelegen

Eigen Vervoer
Vanaf de A1 (afrit 26) gaat u richting Laren / Lochem. Na het oversteken van het Twente Kanaal gaat u naar links. Aan het einde van deze weg gaat u (op de rotonde) rechts. Daarna direct links, na ca. 500m ligt het hotel aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Zutphen neemt u de afslag Lochem West / Barchem. Bij de verkeerslichten gaat u naar rechts. Vervolgens kiest u de vierde weg naar links (de Van Hogendorplaan) aan het einde van deze weg gaat u naar links en daarna direct rechts, na ca. 250m ligt het hotel aan uw linkerhand.

Donateurs en vrienden van de M.M.C zijn ook van harte welkom.

Met een goed Magna Gevoel

Jac