MOTORBEURS 2002

“Het Nederlands motorsportseizoen is vol optimisme van start gegaan. De 18e MOTOR beurs Urecht is altijd een goede graatmeter voor het nieuwe motorjaar. Met om en nabij de 100.000 bezoekers evenaarde de Utrechste beurs het record van 2001.” Werd geschreven door  Beery Zand Scholten en Derk Evers journalisten van de motorbeurs.

Maar voor de MAGNA MOTORCLUB is het seizoen zeer goed begonnen. Het record van vorig jaar (22 nieuwe aanmeldingen tijdens de beurs) is gebroken het record staat op 29 !!!

Via deze weg wil de mensen die lid zijn geworden, prettige kilometers en veel motorplezier toewensen.

Zo, dit was het officiële gedeelte van het verhaal nu de afdeling sterke verhalen.

Na motorbeurs 2001 gingen de verhalen rond dat de stand die wij hadden niet beter kon. Nadat ik dit hoorde lag er voor mij een nieuwe uitdaging en ik dacht bij mij zelf “dat zullen we nog wel eens zien!! na een tijdje van bezinning kwam mij het trieste nieuws dat mijn goede vriend René Bosch niet mee kon helpen met de motorbeurs en daar zat ik dan, wat nu dacht ik bij mij zelf.

Nadat ik dit hoorde ging ik op zoek naar een nieuwe compagnon en deze vond ik gelukkig in de naam van Marcel Koot en Jan Dufloo.

Na de evaluatie van de motorbeurs van vorig jaar kwam naar voren de stand moeilijk op te bouwen was en nog moeilijker was om af te breken. Hier moest wat aan gebeuren.

Nog geen dag later belde Jan mij op dat hij een totale stand inrichting had gevonden via Tom Broers (Tom nogmaals bedankt)!!!. Deze stand inrichting bestond uit een balie, lampen (spots), trusters een kast en een TV/video-combi.

Na dit geweldig nieuws zijn de spullen opgehaald. Na wat kleine veranderingen aan de balie kon de motorbeurs beginnen. 

Na een kleine vier uur opbouwen stond de stand er en hoe de grootste clubstand van de bovenstemverdieping !!!!!. Volgens mensen die ik heb gesproken.

Na vier mooie maar, o zo zware motordagen kunnen we zeggen dat de motorbeurs wat betreft de Magna Club een groot succes is geweest.

Via deze weg ik dan ook alle mensen bedanken die hebben geholpen voor het tot stand komen van de Magna stand. Ik hoop dat ik volgend jaar weer op jullie kan rekenen.

Rene Schutte.

 

De foto's met dank aan Frans Timmermans en Ronald Westra.

© MAGNAFREAK 2004