Jaarfeest 2002 Brabant

Zoals jullie vorige keer hebben kunnen lezen zijn wij dus voor het eerst met onze tent op pad geweest. Geoefend in het opzetten dus wat kon ons gebeuren.

Vrijdags vertokken wij bepakt en wel en na een mindere voorspoedige reis (veel te veel files) kwamen wij in het MAGNAkamp aan. Wij waren gelukkig niet de eerste en bijna iedereen zat lekker in het zonnetje te genieten van een verkoelend drankje.

Onder grote belangstelling begonnen wij onze tent op te zetten. Na 2 tellen liet Jeanine mij al in de steek en moest ik alleen laten zien wat ik kon. Na ongeveer een 30 minuten te hebben aangemodderd werd ik al het commentaar zat en riep de hulp in van meer ervaren kampeerders. Uiteindelijk bleek de tent toch in elkaar te kunnen en al snel kwamen er ook andere “wat later komers” aan. Nu bleek dat ik niet de enige stuntel was en al snel werd mijn humeur beter (kan ook door de drank zijn gekomen maar dat weet ik niet meer).

Nadat wij bij Ad en Wies onze bonnen en T-shirts hadden gehaald begonnen onze magen te knorren en met een man of 30 liepen wij richting eetgelegenheid. Een gourmet met lekker veel vlees en andere aanverwante artikelen volgde en door de muziek en uiteraard het gezelschap zat de stemming er snel in. De stemming werd nog beter toen een 15-tal dames de eetzaal binnen liepen. Deze dames behoorden bij een gezelschap dat bezig was met een vrijgezellenavond. Tot boven op de tafels werd er gedanst, polonaise gelopen en diverse telefoonnummers gewisseld. Omstreeks een uur of wat liepen wij richting tentenkamp of camping en er werd een kampvuur aangestoken. Ouderwetse gezelligheid voerde de boventoon en er werd weer veel gekletst. Dat er ook nog zangtalent aanwezig was bleek nog later op de avond/nacht. Uiteindelijk zijn wij in onze tent beland en begonnen een poging te ondernemen om in slaap te komen.

Na een moeilijke en zeer korte nacht stond ik om 07.00 uur al onder de douche in een poging om van mijn hoofdpijn af te komen. Dit lukte echter pas na een uitermate goed verzorgd ontbijt met gebakken eieren, verse broodjes en vooral sterke koffie.

In de loop van de ochtend arriveerde de een na de ander en al snel stond ons veld vol met fraaie tenten en glimmende motoren. Om 12.00uur vertrokken wij voor de rit in de omgeving en via via kwamen wij in Heusden, althans dat denk ik, aan. Een leuk dorpje netjes gerestaureerd en met leuke kleine winkeltjes. Hier werd wat gegeten, gedronken, rond gekeken en gewinkeld. Na een voorspoedige rit kwamen wij weer op de camping aan en werden de laatste gasten verwelkomd.

De avond. Als eerste vermeld ik een heerlijke BBQ met veel te veel vlees, salades en frites. Iedereen at zijn buik rond en spoelde de kelen door met drankjes die wij verkregen door onze consumptiebonnen in te wisselen. Wij hadden best wel aardig wat bonnen gekregen (10 stuks p.p.) maar dat bleek dus veel te weinig. De band wisselde bekende nummers af met veel minder bekende nummers en in de speelpauze van de band werd er uitbundig gedanst. Om ongeveer 01.00 uur was het feest over en begon het ritueel van het kampvuur en kletsen weer. Wat later dook ik in onze tent en je gelooft het of niet maar ik heb geslapen.

Zondagsochtend. Het was nog stil aan de overkant en ook werd er niets meer van Litmanen gehoord maar toch waren de eerste al vroeg bezig met het weer opvouwen van de tenten en het hele zaakje op de motor zetten. Zoals wij echter altijd op zondagochtend doen gingen wij ook nu weer uitgebreid ontbijten, scheren en douchen. Op dat moment moesten wij alweer afscheid nemen van de eerste die richting huis vertrokken. Rustig begonnen ook wij met pakken en in de loop van de dag vertrokken ook wij huiswaarts.

Een woord van dank.

Wies:

Als de club ooit een penningmeester zoekt weten wij nu waar wij zijn moeten. Toen in de kleinste details werd en wordt alles netjes bijgehouden en het klopte allemaal keurig.

Ad:

Zorgdragend voor al het goede wat er kwam. Koele drankjes zowel fris als anders. Lekkere likeurtjes en anders dan anders T-shirts. Prima geregeld.

Jeroen:

Mooie rit waarbij wij aardige indrukken kregen van het mooie landschap en natuurlijk voor alle zaken die het jaarfeest tot een goed eind brachten.

Alle aanwezige leden, vrienden   om ook dit jaarfeest weer tot een geslaagd MAGNA evenement te laten behoren.

En als laatste onze Noordelingen die volgend jaar het jaarfeest organiseren

Hagi
Fotoooooos
 

© Magnafreak 2004