JAARFEEST 1998

En hier is dan eindelijk de pagina over het jaarfeest 1998 op de camping de vlinderhoeve in de kring van Dorth.

Jaarfeest '98 foto 1.jpg (71405 bytes)

Voor sommige mensen begon het feest al vrijdagmiddag. Men kwam aan kreeg een Magna motorclub pin en 2 munten voor wat te drinken en vervolgens werden de tenten op gezet. s'Avonds werd er nog een stukje gereden en in een restaurant een hapje gegeten.Daarna keerde men weer terug naar de camping om de kantine maar vast eens te verkennen en het overheerlijke vocht uit het oosten voor te proeven.

Na de nodige sapjes te hebben genuttigd en een beetje nader kennis gemaakt te hebben werd na twaalven maar eens het tentje opgezocht.

De volgende ochtend, na een verfrissende douche, werd er door een aantal mensen gezamenlijk ontbeten in de kantine.

Jaarfeest '98 foto 25.jpg (85127 bytes)  Jaarfeest '98 foto 24.jpg (81555 bytes)

Na het ontbijt kon men een rondleiding volgen bij een touwslagerij in de buurt, waar Bjorn Albers weerkzaam is. Gedurende die tijd kwam de rest van het gezelschap binnen en zette het tentje op.

Toen iedereen 'binnen' was werd het tijd voor een rondrit door de omgeving, uitgezet door Bjorn Albers, over mooie kronkelige binnenwegen, mooie landschappen van de Kring van Dorth richting Warnsveld, dwars door Zuthpen om vervolgens af te buigen richting Deventer en dan natuurlijk helemaal langs de IJsel, voor zover mogelijk. Voorbij Deventer werd er gestopt bij een restaurant langs de IJsel waar wij met ± 40 man plaats namen om een bakje koffie te drinken.
Na de koffie gingen we verder met de pont naar Wijhe, binnen door naar Broekhuizen en vervolgens richting Bathmen om daarna weer terug te keren op de camping waar iedereen weer tijd voor zichzelf had om zich al dan niet op te frissen.

Jaarfeest '98 foto 3.jpg (51474 bytes)

s'Avonds was er een barbeque georganiseerd met vlees, salades, stokbrood en sausen en kon de band die die avond kwam spelen vast de boel opbouwen.
Tijdens de barbeque werden er nog even een paar munten uitgedeeld door de organisatie zodat er niemand het eerste uur droog zou komen te staan, want laten we eerlijk zijn : feestvieren met een dröge bek is ook niet wat.

 Jaarfeest '98 foto 4.jpg (83394 bytes)

Na het eten werd er nog even gespijkerd door de heren, maar de dames konden natuurlijk niet achter blijven.

Jaarfeest '98 foto 6.jpg (73374 bytes)

En ja hoor, daar begon de band te spelen met een gigantische opening met een lichtshow, rook en alles wat er zoal bij hoort. Er werden vele bekende nummers ten gehore gebracht die zo nu en dan uit volle borst werden mee gebralt.
Naarmate het bloed uit de alcohol verdween werd het steeds gezelliger, men klom zelfs op tafels om te dansen.

jaarfeest30.jpg (33540 bytes)

En dan niet te vergeten de band MULTIPLE CHOICE waar ook onze eigen Micheal Wijnholds in meespeelt

Jaarfeest '98 foto 13.jpg (33508 bytes)Jaarfeest '98 foto 8.jpg (43692 bytes)Jaarfeest '98 foto 16.jpg (31362 bytes)

Ja, en dat gaat dan tot in de late uurtjes door.

© MAGNAFREAK 2002